MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kolejnym krokiem jest zrobienia zaczynu: wkrusz drożdże do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 2

Kolejnym krokiem jest zrobienia zaczynu: wkrusz drożdże do miseczki, dodaj 1 łyżeczkę cukru, 2 łyżki mleka i posyp szczyptą mąki.

Zobacz również

Wisła czeka na ofertę z Włoch dla Krzyżanowskiego. Tej z Gdańska nie przyjmie

Wisła czeka na ofertę z Włoch dla Krzyżanowskiego. Tej z Gdańska nie przyjmie

Pierwszy letni transfer beniaminka PKO Ekstraklasy. Defensywa wzmocniona

Pierwszy letni transfer beniaminka PKO Ekstraklasy. Defensywa wzmocniona

Polecamy

Uważaj na ten chleb! GIS wycofał dwa rodzaje pieczywa. Są niebezpieczne dla zdrowia

Uważaj na ten chleb! GIS wycofał dwa rodzaje pieczywa. Są niebezpieczne dla zdrowia

Zamykasz oczy i widzisz dziwne wzorki? Lekarz wyjaśnia, skąd się to bierze

Zamykasz oczy i widzisz dziwne wzorki? Lekarz wyjaśnia, skąd się to bierze

Co pić w upały? Ten napój najlepiej nawadnia i nie jest to woda

Co pić w upały? Ten napój najlepiej nawadnia i nie jest to woda