MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Wielkie emocje w kwalifikacjach w Bydgoszczy! Znamy olimpijki na Paryż!

Wielkie emocje w kwalifikacjach w Bydgoszczy! Znamy olimpijki na Paryż!

Żan Tabak: Za dużo popełniliśmy błędów, takich juniorskich

Żan Tabak: Za dużo popełniliśmy błędów, takich juniorskich

Polecamy

Nagrody „dla leni i mierniaków”. Nauczycielka oburzona komentarzem

Nagrody „dla leni i mierniaków”. Nauczycielka oburzona komentarzem

Czy mrożony chleb jest zdrowy? Odpowiedź może cię zaskoczyć

Czy mrożony chleb jest zdrowy? Odpowiedź może cię zaskoczyć

Dane klientów wyciekły – miliony osób zagrożone! Zobacz, co należy zrobić

Dane klientów wyciekły – miliony osób zagrożone! Zobacz, co należy zrobić